Demonstratiemiddag in Elsloo

 
Zondag 23 september gaven Harrie Impelmans en Hennie Konz een kleine demonstratie aan een groep 65-plussers uit Elsloo. Ze ontvingen hiervoor enige tijd geleden een verzoek van de Fietsclub uit Elsloo voor een demonstratie handbiken en handbal spelen vanuit een rolstoel.
De leeftijd van de deelnemers was 65 jaar en ouder, de oudste deelnemers waren boven de 80 jaar. Een actieve groep ouderen die regelmatig met elkaar fietst om fit te blijven. Met als insteek: wat als onze gezondheid begint te verminderen? Hoe blijf ik dan toch in beweging? Ze realiseren zich dat op deze leeftijden een ongelukje, of verminderde gezondheid een optie is waar ze rekening mee moeten houden. Ga eens in een rolstoel zitten en fiets eens met een handbike om te ervaren dat dat ook kan en dat je daarmee je fit zijn kan blijven vorderen. Beperkingen hoeven hierbij geen barrière te vormen.
Na een inleidend praatje van Harrie en een uitleg over de handbike's gingen de aanwezigen fanatiek aan de slag. Geen gene om in de rolstoel te zitten of om de handbike eens uit te proberen. Een leuke middag met enthousiaste deelnemers. Mooie bijkomstigheid, de vereniging werd verrast met een donatie van 100 euro.
 
Demonstratiemiddag      Demonstratiemiddag2
 
Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalWellspect, a real differenceStichting Wigwam

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers