Wellspect Gold Race Handbike Xperience 26 mei

Wellspect nodigt onze leden van harte uit om deel te nemen aan de 2e editie van Wellspect Amstel Gold Handbike Xperience op zondag 26 mei 2019.

Deze mooie toertocht gaat door het mooie heuvellandschap van Zuid-Limburg, Mischa Hielkema zal het geheel begeleiden.Amstel Gold Handbike Xperience

Dit jaar is er de mogelijkheid te kiezen uit drie routes: 25, 40 of 60 km. Hierdoor is het mogelijk om op je eigen niveau toch mee kunt doen aan deze toertocht.

Alle routes zullen starten op het terrein van de Amstel Gold Race Xperience. Vanaf 9.00u worden de handbikers ontvangen met koffie en vlaai. Buddy’s en begeleiders zijn eveneens van harte welkom (Max. 2 per handbiker).

Om 10.00u start de eerste groep. Tussen 13.00u en 14.00u worden de handbikers weer terugverwacht en is er ter afsluiting een lunch. Maar ook onderweg zijn er diverse stoppunten waar sportdranken en – snacks worden aangeboden.

Aanmelden kan met het inschrijfformulier wat ieder lid in januari met de mail heeft ontvangen. Doe dit vóór 26 april! Wij hopen op een grote deelname van onze eigen leden! Informatie gemist? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalWellspect, a real differenceStichting Wigwam

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers