Adelante on Wheels stelt zich voor: Mariet Gorissen

Ken jij alle leden van Adelante on Wheels?
We stellen ze graag voor, dit keer is de beurt aan Mariet Gorissen.

 

Wat doe je in het dagelijks leven?Mariet handbike

In het dagelijks leven ben ik vooral creatief bezig met mijn bedrijf(je). Sinds ik ermee gestart ben zit ik weer lekker in mijn vel, want creativiteit hoort bij mijn leven. Ik moest alleen nog een invulling geven aan wat ik ging doen. Schilderen lukte niet meer en andere dingen gaven geen bevrediging. Maar met het maken van theelichthouders voor alle gelegenheden, kan ik mijn ei kwijt. Verder besteed ik mijn tijd aan therapie en oefenen, oefenen, oefenen en natuurlijk mijn kinderen en vijf kleindochters.

 

Mijn mooiste sportmoment
Mijn mooiste sportmoment was bij het turnen wat ik tot mijn 40e heb gedaan. Een wedstrijd winnen gaf me een geweldige boost om nog beter te worden.


Wat vind je leuk aan Adelante on Wheels?
Wat ik leuk vind aan Adelante on Wheels zijn de buitentrainingen en de gemoedelijke sfeer. Met mijn bike kan ik helaas niet op de tacx trainen, dus daar moet ik nog wat voor vezinnen.

 

Wat zijn je hobby's?
Mijn hobby’s zijn handbiken, lezen en zwemmen. Binnenkort (17 juni) doe ik mee met een x triatlon, een hele uitdaging maar ik kan niet wachten!

 

Mijn levensmotto is

Ik probeer te leven naar een gezegde van Martin Luther King:
If you can’t fly- run.
If you can’t run, walk.
If you can’t walk, crawl.
But by all means- Keep Moving!
Dus als het een niet meer lukt, dan doe je het gewoon anders.


Mijn doelen voor het komende jaar zijn
Mijn doel voor de komende tijd is: op 30 juni 2018 de Mont Ventoux te gaan beklimmen met de handbike en met een speciale groep kinderen van de middelbare school de alp du huez op te gaan met de handbike en verder hoop ik heel veel te sparen voor een off raod handbike waarmee ik dan heerlijk door de bossen kan crossen. Je mag nog dromen op mijn leeftijd, Haha.

Natuurlijk hoop ik dat het mij lukt om mijn bedrijfje nog verder uit te breiden en dat ik mensen financieel kan ondersteunen met mijn stichting( die heel toepasselijk heet Keep Moving, Itts Possible) zodat ze kunnen gaan sporten.

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers