Naar de

Agenda

Volg ons op:
facebook klein30x30
instagram

Mijn Adelante on Wheels

adelante logo met tekst

Welkom bij Adelante on Wheels

Adelante on Wheels is een vereniging voor paracycling, ook wel aangepast wielrennen genoemd. De vereniging bestaat sinds 1 januari 2017 en biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om op zowel op recreatief als topsport niveau (aangepaste) wielersport te beoefenen. Parasporters met een grote diversiteit aan fysieke beperkingen kunnen deelnemen aan één van de vier disciplines van paracycling: tandemrijden, tricycling, cycling en handbiken. We willen deze sporters stimuleren om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen en een actieve leefstijl te volgen. Dit alles onder het motto 'Haal het beste uit jezelf'. Plezier in het sporten is hierbij erg belangrijk, net als het ontmoeten van anderen met een beperking.

Gezocht: trainer voor handbike vereniging Adelante on Wheels

afscheid multiAdelante on Wheels (AoW) is een kleine maar actieve handbike vereniging gevestigd in Zuid Limburg met een ledenbestand uit de Euregio tot aan Noord Brabant.
De vereniging biedt iedereen met een beperking de mogelijkheid om op verantwoorde wijze en op elk niveau aangepaste wielersport te beoefenen.
Daarmee draagt AoW bij aan lotgenotencontact, participatie en autonomie in de samenleving, het bevorderen van een actieve leefstijl en het verleggen van fysieke en mentale grenzen.
Naast toer- en prestatietochten en trainingen organiseert de vereniging toonaangevende wedstrijden op NHC niveau. Tevens probeert de vereniging regelmatig aan te sluiten bij valide wedstrijden of prestatietochten om zo een verbinding te leggen tussen valide en minder valide sporters.
Het niveau van de leden van AoW varieert van recreant tot paralympisch. Dit betekent dat, naast een verschillende handicap, iedere sporter zijn of haar eigen doelstellingen heeft. Desondanks wordt vaak gezamenlijk getraind op centrale plaatsen zoals de Tom Dumoulin baan in Sittard.
De vereniging is op zoek naar een trainer die, behalve voor de leden met een paralympisch niveau:
• doelgerichte persoonlijke trainingsprogramma’s op kan zetten
• deze, al dan niet periodiek, wil begeleiden
• alsook groepstrainingen wil verzorgen
Vanzelfsprekend kan de vereniging zorg dragen voor een eerste introductie in het handbiken alsook met een aantal relevante contacten in het netwerk en sponsors als het revalidatie centrum Adelante.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden bij de voorzitter van de vereniging dhr. Jeroen van der Eerden (tel.: 0646745610)

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalTaxi van Loo GulpenWellspect, a real differenceStichting WigwamWellspect_logo.pngWuigwan-logo-web.png

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers