Bjorn Demas en Aaron van der Meeren namen deel aan Cologne Classic in Keulen

Een aantal leden van Adelante on Wheels zijn ook actief in de wedstrijdsport. Zo deed Bjorn Demas, met piloot Ronald Carpay, mee bij de wegrace voor de tandems van de World Cup in Oostende (B) op 21 mei. Op het parcours door de straten van Oostende werd er door de tandems, in 13 ronden, 104 km gereden. Ook was hij in het pinksterweekend, net als Aaron van der Meeren (handbike) bij de Cologne Classic, een Europacupwedstrijd Paracycling in Keulen. De tijdrit was 20 km lang en vond plaats op de Speedway Terra Nova in Elsdorf. Het was een lastig parcours, volgens Aaron, met veel bochten en 3 klimmen. Toch was hij tevreden over zijn tijd. Bjorn en zijn piloot Ronald Carpay haalden zelfs de derde plaats bij de tandems. De wegrace vond plaats in de straten van de wijk Longerich. Het parcours van 2,2 km ging onder 2 viaducten door en langs enkele rotondes. De tandems reden 30 ronden en de handbikers 19 ronden. Aaron kon goed meerijden in een groepje met enkele handbikers van zijn eigen klasse. Helaas kwam hij in de sprint net te kort om ze voor te blijven.

Voor een uitgebreid verslag van Bjorn lees verder....             Voor meer foto's zie menu Foto album > jaar 2017  Cologne Classic Keulen.

        
Een impressie van de handbike wegrace in Keulen. De Cologne Classic 2017 (Deelnemers Aaron van der Meeren en Jetze Plat). 

 

 

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalTaxi van Loo GulpenWellspect, a real differenceStichting WigwamWellspect_logo.pngWuigwan-logo-web.png

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers