Adelante on Wheels stelt zich voor: Marcel Verhoeven

Ken jij alle leden van Adelante on Wheels? We stellen ze graag voor, dit keer is de beurt aan Marcel Verhoeven, penningmeester van Adelante on Wheels.

 

MarcelWat doe je in je dagelijks leven?

Ik ben op het moment niet werkzaam vanwege gezondheidsredenen, maar ik ben wel actief met vrijwilligerswerk bij Mens Achter de Patiënt en bij Adelante on Wheels. Tot 2 jaar geleden heb ik mijn eigen administratie- en belastingkantoor gehad, wat ik altijd met veel plezier en enthousiasme heb gedaan. Helaas heb ik het toen moeten overdragen aan mijn medewerkers.

 

Wat is jouw levensmotto?

Ik vind dat je iedere dag alles uit het leven moet proberen te halen. Kijk nooit achterom wat niet meer lukt, kijk naar voren en kijk vooral naar de dingen die je nog wel kunt. En doe dit vooral met overgave.

 

Heb je nog doelen voor 2019?

Ik loop sinds kort met behulp van een prothese en ik wil dit absoluut verder verbeteren, het liefs met behulp van een computergestuurde knie, waardoor ik ook weer zou kunnen fietsen. Daarnaast zou ik graag het contact met mijn familie en vrienden weer meer willen oppakken. Dit is er de afgelopen jaren door mijn ziekte enorm bij ingeschoten. Als laatste wil ik me meer richten op de maatschappelijke bijdrage aan de maatschappij, in welke vorm dan ook.

 

Beoefen je zelf ook sport en wat is jouw mooiste sportmoment?

Ik heb vroeger heel veel gesport en ook dit is gestopt nadat ik ziek ben geworden. Graag zou ik weer enkele sporten willen oppakken zoals zwemmen en fietsen. Het mooiste sportmoment voor mij persoonlijk was niet zo lang geleden in Adelante. Ik had net mijn amputatie achter de rug en ben toen gaan zwemmen. De vrijheid die dit weer gaf, gaf een onbeschrijfelijk gevoel.

 

 

Wat verwacht je van Adelante on Wheels?Marcel2

Aan de ene kant een ondersteunende rol in het zoeken van mogelijkheden om weer te kunnen fietsen en daarnaast de gezelligheid en saamhorigheid die lid zijn bij een vereniging brengt.

 

Waar ga je je als penningmeester/nieuw bestuurslid van Adelante on Wheels voor inzetten?

Ik wil zorgen voor een groeiende vereniging die financieel gezond is en een structurele inkomstenbron heeft in de vorm van contributies, donaties, giften en andere inkomstenbronnen. Ook wil ik me er samen met de overige bestuursleden voor inzetten dat het bestuur er meer is voor de leden zelf, door onder andere meer jaarlijkse activiteiten voor hen te organiseren.

 

Wat wil je nog kwijt aan de leden?

Ik hoop op een leuke tijd, waarin een open communicatie voor mij belangrijk is en het inzetten voor de vereniging iets is dat we samen doen. Laten we er vooral een mooie en gezellige tijd van maken!

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalTaxi van Loo GulpenWellspect, a real differenceStichting WigwamWellspect_logo.pngWuigwan-logo-web.png

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers