Een mooi bedrag voor Adelante on Wheels bij elkaar gefietst...

MarathonspinningZondagmorgen 13 januari om 10.00u: ik rol het sportcentrum My Health Club in Weert binnen als 'reporter' van de vereniging. Ik hoor de beat van de muziek en ik word bijna verblind door de discokleuren van de spinningruimte. Twee gedreven instructeurs zwepen zeker 30 sportievelingen op om zich op de vroege zondagmorgen in het zweet te werken op hun fietsen. Het is een gemengd gezelschap: alle 22 spinningfietsen zijn bezet. Daarvoor staan een aantal handbikefietsen in een tacx.

Hennie, Martijn (v. Lierop), Dolf, Henk, Jolanda, en Jos van onze vereniging doen mee aan deze drie uur (!) durende marathon. De buddy’s Mark, Ton, Wilbert zijn ook op een spinningfiets geklommen en fietsen fanatiek mee. En ook Jeroen, de voorzitter van onze vereniging, gaat de uitdaging aan: in plaats van baantjes zwemmen op zondagmorgen deze keer spinnen.

Het goede doel van deze spinningmarathon is onze vereniging Adelante on Wheels. En om te zorgen dat er zoveel mogelijk geld bijeen wordt gefietst zorgt het sportcentrum goed voor alle sporters. Heel geregeld komen ze met een bord vers fruit rond om de fanatiekelingen van extra energie te voorzien. De toeschouwers zoals ik, en ook meegereisde familieleden, buddy’s en leden van Adelante on Wheels worden niet overgeslagen en worden ook verwend met een lekker stukje fruit. Daarnaast kunnen de deelnemers leuke prijsjes winnen met de loterij, prijzen  beschikbaar gesteld door My Health CLub Weert. 

Na drie uur lang fietsen is er het mooie bedrag  bijeen gefietst vóór en ook een beetje dóór Adelante on Wheels. Kortom: een mooie sportieve ochtend met een nog mooier eindresultaat. Met dank aan Jos Keersemaekers en Petra Coenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalTaxi van Loo GulpenWellspect, a real differenceStichting WigwamWellspect_logo.pngWuigwan-logo-web.png

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers