Adelante hoofdsponsor van Adelante on Wheels

Vandaag heeft Adelante een sponsorcontract ondertekend met Adelante on Wheels. Voor een periode van drie jaar zijn er wederzijdse verplichtingen en afspraken gemaakt.

Het nieuwe sponsorcontract is het resultaat van verbeterde afspraken tussen beide partijen. Zo is in het sponsorcontract vastgelegd dat Adelante faciliteiten beschikbaar stelt zoals vergaderruimte, de wielerbaan en trainingsruimte. Bovendien mag Adelante on Wheels bij speciale evenementen gebruik maken van de handbikes van Adelante, Daarnaast betaalt Adelante de verenigingskleding van Adelante on Wheels.  

De leden van Adelante on Wheels mogen deelnemen aan de trainingen van de medewerkers van Adelante die voor het HandbikeBattleteam worden georganiseerd. Verschillende leden van Adelante on Wheels nemen jaarlijks individueel deel aan het evenement in Oostenrijk. Daarnaast is de Adelante Challenge een belangrijk evenement voor de vereniging en Adelante.

 Sponsorcontract Adelante

Jeroen van Eerd, voorzitter van Adelante on Wheels neemt het contract van Adelante in ontvangst.

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalTaxi van Loo GulpenWellspect, a real differenceStichting WigwamWellspect_logo.pngWuigwan-logo-web.png

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers