Mededeling!

Beste handbiker,

Als gevolg van de situatie rondom het Coronavirus en het besluit van de overheid om alle activiteiten tot 1 juni te verbieden, kunnen wij niet anders dan de Wellspect Amstel Gold Handbike Xperience van 24 mei 2020 annuleren.

Omdat er nog te veel onduidelijkheid is over het verloop van de huidige crisis zullen wij samen met Mischa een nieuwe datum kiezen voor mei 2021. Zodra de datum vaststaat zullen wij je daarover informeren.

In de tussentijd kun je Mischa volgen via zijn Facebook-pagina waar hij t.z.t. ook de nieuwe datum zal communiceren.

Wij hopen dat we je in de toekomst alsnog mogen begroeten bij de Amstel Gold Race Xperience. Voor vragen blijven wij tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer +31 79 363 70 10 of per e-mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mede namens Mischa wensen wij je het beste toe.

Met vriendelijke groet,

Wellspect logo


Wellspect B.V.
Signaalrood 55
2718 SG Zoetermeer, Nederland
Telefoon: +31 79 363 70 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.wellspect.nl

Adelante ZorggroepMasita SportswearSunrise MedicalTaxi van Loo GulpenWellspect, a real differenceStichting WigwamWellspect_logo.pngWuigwan-logo-web.png

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers