Adelante on Wheels stelt zich voor: Hennie Konz - Verheijen

 
Ken jij alle leden van Adelante on Wheels?
 
We stellen ze graag voor, dit keer is de beurt aan Hennie Konz - Verheijen, secretaris van onze vereniging.
 
 
Wat doe je in het dagelijks leven?
Samen met Ton genieten van de vrije tijd die we nu hebben. De sportschool bezoeken is daar één van. En verder als de zon ook maar even zijn neus laat zien, de natuur in met onze fietsen en vooral dingen doen die we graag willen. Niet meer moeten maar mogen is een groot goed.
 
Mijn mooiste sportmoment:
De Handbike-battle van 2014. De finish op de Ochsenalm in het Kaunertal, die zal ik niet gauw meer vergeten. Na mijn amputatie dacht ik dat het Alpenlandschap uit ons fotoboek zou verdwijnen. En kijk, nog geen jaar later fietste ik met mijn handbike onder die groen Battle-boog door.
 
Wat vind je leuk aan het bestuur van Adelante on Wheels?
Hennie2Om  als een spin in het web de draadjes bij elkaar te houden en als het kan er een mooi duurzaam patroon van te weven. Een bijdrage leveren om onze Paracycling-vereniging ook echt goed van de grond te krijgen.
 
Wat zijn je hobby's?
Naast sporten en fietsen is, mijn eigen kleding maken een hobby. Hier word ik rustig van en het uiteindelijke resultaat is altijd weer iets om (een beetje) trots op te zijn. Tuinieren, heerlijk met je handen in de grond en genieten van de bloemen en planten.
 
Mijn levensmotto is: 
Leef in het nu. Wat achter je ligt, daar heb je van geleerd. Wat voor je ligt, daar pas je je op aan.
 
Mijn doelen voor het komende jaar zijn: 
Meedoen aan de Marathon van Berlijn. Nu met een aantal leden van Adelante on Wheels. Daar ga ik me echt op verheugen. Ik op mijn handbike dwars door Berlijn en al staan alle stoplichten op rood, ik mag er doorheen.
 

© Adelante on Wheels | Zandbergsweg 111 | 6432 CC Hoensbroek NL | Tel. 045-5282522 | info@adelanteonwheels.eu | design Jac Kuijpers